Vanaf januari 2018 ook sportpodologie bij SportmedX Doetinchem

Vanaf januari 2018 start SportmedX Doetinchem met een spreekuur van de sportpodoloog. Sportpodoloog Hans Muijderman houdt iedere eerste dinsdag van de maand spreekuur van 13.30 tot 17.00 uur.

Sportpodoloog Hans Muijderman: ‘het maakt niet uit of je vaak, veel of weinig traint of welke sport je beoefent, het is belangrijk dat je sportschoenen kiest die bij je voeten, bewegingspatroon en sport passen.’ Hiervoor kun je terecht bij een sportpodoloog. Op basis van jarenlange ervaring en kennis en met behulp van een videoregistratie van je loop- en bewegingspatroon, geeft de sportpodoloog een deskundig advies over de sportschoenen die het best bij jou passen en waaraan ze moeten voldoen. De sportpodoloog kan op basis van dit advies ook op maat gemaakt (sport)inlays (inlegzolen) maken, zodat je spieren, banden, pezen en gewrichten op de juiste manier worden belast.

Voor een afspraak bij de sportpodoloog kun je bellen naar 0543 54 4060. Hiervoor heb je geen verwijzing van je huisarts nodig. Ben je aanvullend verzekerd? Dan krijg je de kosten van een sportpodoloog vaak vergoed. Kijk hiervoor in de polis van de zorgverzekering.

Vanaf januari 2018 ook sportpodologie bij SportmedX Doetinchem
© 2019 SportmedX | Webdesign: HPU internet services