SportmedX Apeldoorn gaat verhuizen!

De SportmedX locatie in Apeldoorn gaat verhuizen en is per 9 mei gevestigd aan:
Laan van Westenenk 4
7336 AZ Apeldoorn

FSG Academy
De nieuwe locatie van SportmedX bevindt zich op het terrein van het voormalige
Wegener-complex in Apeldoorn-West, op steenworp afstand van Gelre Ziekenhuizen. Dit terrein wordt omgebouwd tot een internationale sportcampus, de FSG Academy. FSG creëert zo een klimaat met verschillende topsportprogramma’s waar (jonge) nationale en internationale student-atleten zich optimaal kunnen ontwikkelen op het gebied van sport en onderwijs. SportmedX kan daar als Instituut voor Sport en Bewegen natuurlijk niet kan ontbreken!

Het terrein wordt zo ingericht dat leerlingen ook ’s nachts op de campus kunnen verblijven. Daarnaast zullen verschillende organisaties samenwerken op de campus, waaronder SportmedX. Ook Gelre Ziekenhuizen is daar actief met Gelre sport, een nieuw merk, dat de sporter op het gebied van gezondheid wil ondersteunen. Zo heeft de student-atleet op de campus alles ter beschikking: sport, educatie, (para) medische begeleiding, sociaal leven en wonen.

World Academy of Sport
Sinds februari heeft de FSG Academy de status gekregen als World Academy of Sport. De FSG Academy is hiermee de eerste stand-alone Academy in de hele wereld met deze accreditatie, en behoort samen met Rivers International School Arnhem (International Baccalaureaat), bij een select gezelschap met negen andere Educational centers wereldwijd. Met deze accreditatie zijn wereld bonden zoals FIBA, FIH, World Rugby, UWW, IPC, BWF en de ICC officiële partners van de FSG Academy.

 

© 2019 SportmedX | Webdesign: HPU internet services