Het inloopspreekuur in Doetinchem vervalt per 1 januari 2017

Bij de oprichting van SportmedX zijn we gestart met het inloopspreekuur in Winterswijk en Doetinchem, zodat patiënten snel en op een laagdrempelige manier de weg naar SportmedX kunnen vinden. We zijn nu drie jaar verder en op basis van het stijgende aantal patiënten, kunnen we concluderen dat sporters in de regio inmiddels weten hoe ze ons kunnen bereiken en waarvoor ze bij SportmedX terecht kunnen.

Nu we dit doel hebben behaald, gaan we door naar een volgende fase. We willen nog meer aandacht en tijd besteden aan onze reguliere patiënten. Om dit te bereiken, gaan we tijd die we de afgelopen jaren aan de inloopspreekuren hebben besteed, inzetten voor de andere spreekuren (sportspreekuur, spreekuur sportarts en spreekuur fysiotherapeut). Het inloopspreekuur was immers bedoeld voor een snel, algemeen en kort consult, waarbij er werd doorverwezen naar andere spreekuren als een uitgebreider consult nodig was.

Dit betekent dat ook het inloopspreekuur in Doetinchem per 1 januari 2017 komt te vervallen. In Winterswijk is het inloopspreekuur in oktober 2016 al gestopt.

Met deze nieuwe fase hopen wij de groei in het aantal patiënten door te kunnen zetten, maar nog veel belangrijker is dat we alle patiënten nog beter kunnen begeleiden, adviseren en behandelen! 

© 2019 SportmedX | Webdesign: HPU internet services