Uitgelicht

Enkele locaties vanaf 16.30 uur niet telefonisch bereikbaar

I.v.m. onderhoudswerkzaamheden zijn onze locaties in Almelo, Apeldoorn, Deventer, Doetinchem, Enschede en Winterswijk vanaf 16.30 uur helaas niet telefonisch bereikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Vanaf vrijdagochtend 23 februari om 9.00 uur zijn we weer telefonisch bereikbaar. 


Start Sportspreekuur Almelo

Met ingang van 8 januari 2018 is het sportspreekuur in Almelo van start gegaan. SportmedX houdt hier, samen met chirurgen coöperatie Chirco en fysiotherapiepraktijk van Iersel, iedere maandagmiddag spreekuur van 14.00 – 16.30 uur. Tijdens dit multidisciplinaire spreekuur is de sportarts van SportmedX een vaste waarde. Daarnaast is er een traumachirurg en een sportfysiotherapeut aanwezig. Samen zien zij patiënten om sneller tot een betere diagnose en behandeling te komen.

Lees meer...

Vanaf januari 2018 ook sportpodologie bij SportmedX Doetinchem

Vanaf januari 2018 start SportmedX Doetinchem met een spreekuur van de sportpodoloog. Sportpodoloog Hans Muijderman houdt iedere eerste dinsdag van de maand spreekuur van 13.30 tot 17.00 uur.

Lees meer...

Aangepaste openingstijden rond de feestdagen

Onze locaties in Almelo, Apeldoorn, Deventer, Doetinchem, Enschede en Winterswijk zijn gesloten van 25 december t/m 1 januari. Op 2 januari staan we weer voor je klaar!

Lees meer...

Nu ook sportkeuringen, blessureconsulten en fietstesten in Winterswijk

Sinds kort kun je ook bij onze locatie in Winterswijk terecht voor sportkeuringen, blessureconsulten en fietstesten (zonder ademgasanalyse). In Winterswijk zijn we gevestigd op poli 1, Orthopedie, van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix. Kijk voor meer informatie op de pagina SportmedX Winterswijk.


Meld je nu aan voor het Sportcongres!

Op 27 november organiseert SportmedX het jaarlijkse Sportcongres. Dit jaar is het thema onderbeenklachten: "Hebben we het onder de knie?". Schrijf je nu in via het aanmeldformulier op onze website.


Overlijden Tom van Thiel

Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het plotseling overlijden van onze zeer gewaardeerde collega Tom van Thiel. Wij hebben Tom leren kennen als iemand die zeer betrokken was bij het Streekziekenhuis Koningin Beatrix en SportmedX. Voor zijn jarenlange inzet zijn wij hem veel dank verschuldigd. Wij zullen zijn betrokkenheid en enthousiasme missen. 

Onze gedachten en medeleven gaan uit naar zijn vrouw, kinderen en naaste familieleden. Wij wensen hen veel sterkte toe met dit grote verlies.

Overlijden Tom van Thiel

Sportarts Mannes Naeff verzorgt de renners van Team Sunweb

Als sportarts van Team Sunweb maakt onze collega Mannes Naeff de pieken en dalen van het team tijdens de Ronde van Spanje van dichtbij mee. Niels Meijerink schreef hierover een mooi artikel in De Stentor.

Klik op de link hieronder om het artikel te lezen!


PRP behandeling wordt uitgebreid naar meerdere SportmedX locaties

Naar aanleiding van de goede resultaten van de behandeling met plaatjesrijk bloedplasma (PRP), die we sinds 2015 bij SportmedX in Doetinchem aanbieden, gaan onze sportartsen deze behandeling binnenkort ook uitvoeren bij de SportmedX locaties in Apeldoorn, Enschede en Goes.

Lees meer...

Sportcongres 27 november, save the date!

Op 27 november organiseert SportmedX, onderdeel van Streekziekenhuis Koningin Beatrix, het jaarlijkse Sportcongres. Dit jaar is het thema onderbeenklachten: "Hebben we het onder de knie?"

  • Datum: Maandag 27 november 2017
  • Tijd: 16.30 uur - 21.00 uur
  • Locatie: Stadion de Vijverberg, Lijsterbeslaan 101A, Doetinchem


Houd onze website en social media in de gaten, de inschrijving gaat binnenkort van start. Wees er op tijd bij, want vol is vol!

 


Archief "Uitgelicht"
© 2018 SportmedX | Webdesign: HPU internet services