Uitgelicht

SportmedX locaties Doetinchem en Winterswijk worden Santiz

SportmedX is een onderdeel van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB). Het SKB is sinds 1 januari 2017 met het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem gefuseerd tot Santiz. Santiz heeft de ambitie om van de Achterhoek de meest gezonde regio van Nederland te maken. Vanuit deze visie is ervoor gekozen om sportgeneeskunde vanaf 1 mei 2019 te integreren binnen het zorgaanbod van Santiz, in samenwerking met de vakgroepen orthopedie en traumachirurgie.

Wat verandert er?
Vanaf 1 mei 2019 gaat SportmedX verder met locaties in Apeldoorn en Enschede. Op de locaties Doetinchem en Winterswijk wordt sportgeneeskunde vanaf 1 mei 2019 anders vormgegeven en geïntegreerd binnen het zorgaanbod van Santiz, onder de naam Santiz Sport en Bewegen. Sportgeneeskunde binnen Santiz richt zich op patiënten met uiteenlopende klachten en blessures die zijn ontstaan tijdens of door het sporten, maar ook op patiënten die graag (weer) willen sporten. Het deskundige en ervaren team bestaat o.a. uit orthopedisch chirurgen, traumachirurgen en een sportarts.

Contact
Bij vragen kun je contact opnemen met:


SMA Oost Nederland gaat verder als SportmedX!

Het is officieel! SMA Oost Nederland gaat verder als SportmedX. Dit betekent dat je nu ook in Apeldoorn en Enschede op de juiste plek bent voor het spreekuur van de sportarts, sportmedische onderzoeken en verplichte sportkeuringen.

Lees meer...
© 2019 SportmedX | Webdesign: HPU internet services