Uitgelicht

Aangepaste openingstijden rond de feestdagen

Onze locaties in Almelo, Apeldoorn, Deventer, Doetinchem, Enschede en Winterswijk zijn gesloten van 25 december t/m 1 januari. Op 2 januari staan we weer voor je klaar!

Lees meer...

Nu ook sportkeuringen, blessureconsulten en fietstesten in Winterswijk

Sinds kort kun je ook bij onze locatie in Winterswijk terecht voor sportkeuringen, blessureconsulten en fietstesten (zonder ademgasanalyse). In Winterswijk zijn we gevestigd op poli 1, Orthopedie, van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix. Kijk voor meer informatie op de pagina SportmedX Winterswijk.


Meld je nu aan voor het Sportcongres!

Op 27 november organiseert SportmedX het jaarlijkse Sportcongres. Dit jaar is het thema onderbeenklachten: "Hebben we het onder de knie?". Schrijf je nu in via het aanmeldformulier op onze website.


Overlijden Tom van Thiel

Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het plotseling overlijden van onze zeer gewaardeerde collega Tom van Thiel. Wij hebben Tom leren kennen als iemand die zeer betrokken was bij het Streekziekenhuis Koningin Beatrix en SportmedX. Voor zijn jarenlange inzet zijn wij hem veel dank verschuldigd. Wij zullen zijn betrokkenheid en enthousiasme missen. 

Onze gedachten en medeleven gaan uit naar zijn vrouw, kinderen en naaste familieleden. Wij wensen hen veel sterkte toe met dit grote verlies.

Overlijden Tom van Thiel

Sportarts Mannes Naeff verzorgt de renners van Team Sunweb

Als sportarts van Team Sunweb maakt onze collega Mannes Naeff de pieken en dalen van het team tijdens de Ronde van Spanje van dichtbij mee. Niels Meijerink schreef hierover een mooi artikel in De Stentor.

Klik op de link hieronder om het artikel te lezen!


PRP behandeling wordt uitgebreid naar meerdere SportmedX locaties

Naar aanleiding van de goede resultaten van de behandeling met plaatjesrijk bloedplasma (PRP), die we sinds 2015 bij SportmedX in Doetinchem aanbieden, gaan onze sportartsen deze behandeling binnenkort ook uitvoeren bij de SportmedX locaties in Amstelveen, Apeldoorn, Enschede en Goes.

Lees meer...

Sportcongres 27 november, save the date!

Op 27 november organiseert SportmedX, onderdeel van Streekziekenhuis Koningin Beatrix, het jaarlijkse Sportcongres. Dit jaar is het thema onderbeenklachten: "Hebben we het onder de knie?"

  • Datum: Maandag 27 november 2017
  • Tijd: 16.30 uur - 21.00 uur
  • Locatie: Stadion de Vijverberg, Lijsterbeslaan 101A, Doetinchem


Houd onze website en social media in de gaten, de inschrijving gaat binnenkort van start. Wees er op tijd bij, want vol is vol!

 


Gewijzigde openingstijden in de zomervakantie

Ook het SportmedX team geniet van een welverdiende vakantie deze zomer. In de zomerperiode hebben we daarom aangepaste openings- en bereikbaarheidstijden.

Lees meer...

EK vrouwenvoetbal in Stadion de Vijverberg

Het Europees Kampioenschap vrouwenvoetbal is in volle gang en de Oranje Leeuwinnen hebben de eerste 3 punten al binnen! Wij volgen het EK op de voet en wensen ‘onze’ vrouwen heel veel succes!

Op 19, 22, 25 en 29 juli worden er wedstrijden gespeeld in Stadion de Vijverberg in Doetinchem. Heb je op woensdag 19 juli of dinsdag 25 juli een afspraak bij SportmedX in Doetinchem? Dan kun je wellicht hinder ondervinden, want we zitten direct naast het stadion. Desondanks zijn wij net zoals altijd bereikbaar en kan je afspraak gewoon doorgaan. Ons advies is wel om rekening te houden met wat extra reistijd.

 

EK vrouwenvoetbal in Stadion de Vijverberg

Terugblik door medisch team Alpe d'HuZes 2017

De Alpe d'HuZes 2017 begon rustig, maar eindigde in het afbreken van het evenement en een evacuatie van deelnemers en toeschouwers op de berg. Youri Poelemeijer, PhD Candidate Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) & Teamleider Medisch Team Alpe d’HuZes, blikt terug.

Lees meer...
Archief "Uitgelicht"
© 2017 SportmedX | Webdesign: HPU internet services