Uitgelicht

Op 4 juli is Sportmedx Enschede niet bereikbaar vanwege wateroverlast

Op 4 juli is Sportmedx Enschede telefonisch en per mail helaas niet bereikbaar vanwege wateroverlast in het gebouw.  Wij verwachten dat wij vanaf donderdag 5 juli weer bereikbaar zijn. Ook voicemailberichten en mails kunnen wij 5 juli weer kunnen beantwoorden. Vandaag staan in Enschede geen afspraken gepland. Voor donderdag 5 juli staan wel afspraken gepland. Wij verwachten dat deze gewoon door kunnen gaan volgens planning.

De wateroverlast is ontstaan door een gesprongen waterleiding. Hierdoor is een deel van het gebouw zoveel wateroverlast ontstaan dat er in dat deel niet gewerkt kan worden. Op dit moment is er een schoonmaakploeg aan het werk om het gebouw schoon en droog te maken. 

Onze excuses voor de overlast. Wij hopen op uw begrip.

 


SportmedX Doetinchem gaat verhuizen!

In de komende weken gaat de SportmedX locatie aan de Zephirlaan in Doetinchem verhuizen naar Sportpark Zuid in Doetinchem. Het nieuwe adres wordt: Sportweg 3, 7006 GJ Doetinchem. De nieuwe locatie bevindt zich in het pand van het Graafschap College, Sport & Bewegen en VeVa. SportmedX kan daar als Instituut voor Sport en Bewegen natuurlijk niet ontbreken!

Lees meer...

Gewijzigde openingstijden in de zomervakantie

In verband met de vakantieperiode hanteren wij een aangepaste telefonische bereikbaarheid van 9 juli tot 20 augustus 2018. Daarnaast komen de volgende sportspreekuren in Winterswijk te vervallen:

  • 10 juli 2018
  • 31 juli 2018
  • 14 augustus 2018
Lees meer...

Start Sportspreekuur Almelo

Met ingang van 8 januari 2018 is het sportspreekuur in Almelo van start gegaan. SportmedX houdt hier, samen met chirurgen coöperatie Chirco en fysiotherapiepraktijk van Iersel, iedere maandagmiddag spreekuur van 14.00 – 16.30 uur. Tijdens dit multidisciplinaire spreekuur is de sportarts van SportmedX een vaste waarde. Daarnaast is er een traumachirurg en een sportfysiotherapeut aanwezig. Samen zien zij patiënten om sneller tot een betere diagnose en behandeling te komen.

Lees meer...

Vanaf januari 2018 ook sportpodologie bij SportmedX Doetinchem

Vanaf januari 2018 start SportmedX Doetinchem met een spreekuur van de sportpodoloog. Sportpodoloog Hans Muijderman houdt iedere eerste dinsdag van de maand spreekuur van 13.30 tot 17.00 uur.

Lees meer...

Nu ook sportkeuringen, blessureconsulten en fietstesten in Winterswijk

Sinds kort kun je ook bij onze locatie in Winterswijk terecht voor sportkeuringen, blessureconsulten en fietstesten (zonder ademgasanalyse). In Winterswijk zijn we gevestigd op poli 1, Orthopedie, van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix. Kijk voor meer informatie op de pagina SportmedX Winterswijk.


Meld je nu aan voor het Sportcongres!

Op 27 november organiseert SportmedX het jaarlijkse Sportcongres. Dit jaar is het thema onderbeenklachten: "Hebben we het onder de knie?". Schrijf je nu in via het aanmeldformulier op onze website.


Overlijden Tom van Thiel

Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het plotseling overlijden van onze zeer gewaardeerde collega Tom van Thiel. Wij hebben Tom leren kennen als iemand die zeer betrokken was bij het Streekziekenhuis Koningin Beatrix en SportmedX. Voor zijn jarenlange inzet zijn wij hem veel dank verschuldigd. Wij zullen zijn betrokkenheid en enthousiasme missen. 

Onze gedachten en medeleven gaan uit naar zijn vrouw, kinderen en naaste familieleden. Wij wensen hen veel sterkte toe met dit grote verlies.

Overlijden Tom van Thiel

Sportarts Mannes Naeff verzorgt de renners van Team Sunweb

Als sportarts van Team Sunweb maakt onze collega Mannes Naeff de pieken en dalen van het team tijdens de Ronde van Spanje van dichtbij mee. Niels Meijerink schreef hierover een mooi artikel in De Stentor.

Klik op de link hieronder om het artikel te lezen!


PRP behandeling wordt uitgebreid naar meerdere SportmedX locaties

Naar aanleiding van de goede resultaten van de behandeling met plaatjesrijk bloedplasma (PRP), die we sinds 2015 bij SportmedX in Doetinchem aanbieden, gaan onze sportartsen deze behandeling binnenkort ook uitvoeren bij de SportmedX locaties in Apeldoorn, Enschede en Goes.

Lees meer...
Archief "Uitgelicht"
© 2018 SportmedX | Webdesign: HPU internet services