SMA Oost Nederland gaat verder als SportmedX!

Het is officieel! SMA Oost Nederland gaat verder als SportmedX. Dit betekent dat je nu ook in Apeldoorn, Deventer en Enschede op de juiste plek bent voor het spreekuur van de sportarts, sportmedische onderzoeken en verplichte sportkeuringen.

SMA Oost Nederland gaat verder als SportmedX!

SMA Oost Nederland werd in 2010 opgericht door sportartsen Bas Veger en Henk-Jan Klooster van het voormalige SMA Oost. Met een uitgebreid netwerk en directe samenwerkingsverbanden met diverse specialisten en ziekenhuizen, is SMA Oost Nederland een gevestigde naam in de regio Apeldoorn, Deventer en Enschede. Bas en Henk-Jan bieden jou als ervaren en geregistreerde sportartsen dezelfde sportmedische zorg, maar nu onder de vlag van SportmedX. Dit doen ze samen met onze sportarts Mannes Naeff, die voornamelijk in Doetinchem en Deventer werkzaam is. Linda Dumans is de managementassistente voor de locaties Apeldoorn, Deventer en Enschede. Zij staat je graag te woord bij vragen of voor het maken van een afspraak.

Heb je een klacht, blessure, moet je je verplicht laten keuren of wil je juist graag weten hoe jouw sportlichaam ervoor staat? Maak dan nu een afspraak!

SportmedX
SportmedX is hèt instituut voor sport en bewegen met als doel alle top- en amateursporters in Nederland verantwoord te laten sporten en bij blessures weer snel op de been te krijgen, door middel van deskundige ondersteuning, van advies tot behandeling en controle. Ons behandelteam van specialisten gespecialiseerd in sportzorg bestaat uit chirurgen, orthopeden, sportartsen, sportfysiotherapeuten, manueel therapeuten, diëtisten en een podoloog. Dit maakt het mogelijk om een uitgebreid zorgaanbod te bieden met verschillende sportspecialismen onder één dak.

SportmedX is in 2013 opgericht als onderdeel van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) in Winterswijk. In 2000 specialiseerde het SKB zich als één van de eerste ziekenhuizen in Nederland in de behandeling van sportblessures door een multidisciplinair team van specialisten.

Maak kennis met het SportmedX team in Apeldoorn, Deventer en Enschede!

SMA Oost Nederland gaat verder als SportmedX!
SMA Oost Nederland gaat verder als SportmedX!
SMA Oost Nederland gaat verder als SportmedX!
SMA Oost Nederland gaat verder als SportmedX!

Bas Veger, Sportarts

Henk-Jan Klooster, Sportarts

Mannes Naeff, Sportarts

Linda Dumans, Managementassistent

© 2019 SportmedX | Webdesign: HPU internet services