HomeTest en onderzoek › Sportmedisch onderzoek en sportkeuring

Sportmedisch onderzoek en sportkeuring

SportmedX richt zich niet alleen op het behandelen van blessures, maar we adviseren ook over verantwoord sporten om blessures te voorkomen en je prestaties te verbeteren. Of je nou een beginnende sporter bent of meer ervaren, om je doelen verantwoord te kunnen bereiken is het belangrijk te onderzoeken wat je huidige prestaties zijn en waar ruimte is voor verbetering. Of misschien start je binnenkort met een sportopleiding en ben je verplicht om je sportmedisch te laten onderzoeken.

SportmedX biedt verschillende mogelijkheden voor sportmedische onderzoeken en verplichte keuringen. We zijn aangesloten bij FSMI en we zijn SCAS gecertificeerd en daarmee bevoegd om al deze keuringen en sportmedische onderzoeken te verrichten. Lees hieronder meer over onze sportmedische onderzoeken en keuringen, of maak direct een afspraak. Een afspraak voor een sportmedisch onderzoek of sportkeuring kan alleen telefonisch worden gemaakt, omdat we je graag een goed en persoonlijk advies willen geven.

Sportmedisch onderzoek
SportmedX biedt de volgende sportmedische onderzoeken aan:


Verplichte sportkeuring

Naast sportmedische onderzoeken bieden we ook verplichte sportkeuringen aan. Bij SportmedX kun je de volgende keuringen uit laten voeren: 


Overige onderzoeken en testen

De meeste onderzoeken en testen maken deel uit van bovenstaande sportmedische onderzoeken. Je kunt de volgende onderzoeken of testen ook los uit laten voeren:

  • Inspanningstest (op de fiets, alle locaties of loopband, locatie Hengelo)
  • Loopanalyse (Locatie Hengelo)
  • ECG (hartfilmpje)
  • Longfunctietest 
  • Bloedmetingen: door middel van een vingerprik meten we het cholesterol en Hb. Overige bepalingen op aanvraag.


Mindervaliden
Mindervaliden kunnen terecht bij SportmedX.

© 2020 SportmedX | Webdesign: HPU internet services