HomeBlessure › Behandelen

Blessure behandelen

Blessures, een bron van ergernis
Iedere sport kent zijn eigen risico’s die kunnen leiden tot een sportblessure. Ze hoeven niet altijd ernstig te zijn, maar lastig zijn ze wel. Soms houden de klachten lang aan, of ze keren steeds terug. Voor sporters is een blessure vaak een grote bron van ergernis. Je wilt er het liefst zo snel mogelijk weer vanaf. De juiste behandeling is daarbij erg belangrijk, want een verkeerde aanpak kan leiden tot chronische klachten.

Snel weer sporten
Voor alle klachten die je ervan weerhouden om te sporten, kun je terecht bij SportmedX. Een specialistisch team van chirurgen, orthopeden, sportpodologen, sportfysiotherapeuten en manueel therapeuten adviseert je over de aanpak van je blessure en zorgt voor de juiste behandeling. Ons doel is jou zo snel mogelijk weer klachtenvrij aan het sporten te krijgen.

Verantwoord sporten
Blessures kunnen op verschillende manieren ontstaan, bijvoorbeeld door overbelasting. De belasting is dan gedurende een langere periode groter dan de belastbaarheid. Voorkomen is altijd beter dan genezen en daarom richt SportmedX zich niet alleen op het behandelen van blessures, maar we adviseren ook over verantwoord sporten om blessures te voorkomen.

Heb je last van een blessure? Maak dan direct online een afspraak voor één van onze spreekuren op een SportmedX locatie bij jou in de buurt.

Waar zit je klacht? Geef aan waar je klacht zit en lees wat je moet doen bij een blessure.

© 2020 SportmedX | Webdesign: HPU internet services