HomeAfspraak › Afspraak maken

Afspraak maken

De locaties Doetinchem en Winterswijk zijn op dit moment telefonisch niet bereikbaar, excuses voor het ongemak. Voor vragen of voor het maken van een afspraak kun je een e-mail sturen naar info@sportmedx.nl o.v.v. Afspraak Doetinchem of Afspraak Winterswijk. Vermeld je geboortedatum en je telefoonnummer zodat wij (indien nodig) telefonisch contact met je op kunnen nemen.

De locaties Enschede en Apeldoorn zijn op werkdagen ’s morgens telefonisch bereikbaar via 053-43 43 888 en ook per mail via info@sportmedx.nl o.v.v. Afspraak Enschede of Afspraak Apeldoorn. Vermeld je geboortedatum en je telefoonnummer zodat wij (indien nodig) telefonisch contact met je op kunnen nemen. 

Voor een consult bij de volgende spreekuren heb je een verwijsbrief nodig van je huisarts:

Voor het maken van een afspraak voor een sportmedisch onderzoek en verplichte sportkeuring heb je geen verwijsbrief nodig. Lees meer informatie over de spreekuren en tarieven.

Verhinderd?
Wil je je afspraak verzetten of annuleren? Laat ons dit dan zo snel mogelijk weten. Afspraken die minimaal 24 uur van tevoren zijn afgezegd, worden niet in rekening gebracht. Indien je je niet of te laat afmeldt, zijn wij helaas genoodzaakt om de gereserveerde tijd bij je in rekening te brengen. Deze rekening kun je niet bij de zorgverzekeraar declareren.

© 2019 SportmedX | Webdesign: HPU internet services