Uitgelicht

Wekelijkse groepstrainingen op vrijdag geannuleerd

Door omstandigheden zijn wij helaas genoodzaakt om de wekelijkse groepstrainingen op vrijdag tot nader bericht te annuleren. 
Onze excuses voor het ongemak. We doen onze uiterste best om zo snel mogelijk een passende oplossing te bieden.

De wekelijkse groepstraining op woensdag gaat wel door. Ook de groepstrainingen op maandag worden weer hervat.


SMA Oost Nederland gaat verder als SportmedX!

Het is officieel! SMA Oost Nederland gaat verder als SportmedX. Dit betekent dat je nu ook in Almelo, Apeldoorn, Deventer en Enschede op de juiste plek bent voor het spreekuur van de sportarts, sportmedische onderzoeken en verplichte sportkeuringen.

Lees meer...

Wist je dat?


Sporters en toeschouwers opgelet: het wordt warm!

Sporten bij zeer warm weer is onverstandig en kan zelfs gevaarlijk zijn. Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom geeft Sportzorg.nl een aantal adviezen en informatie om te zorgen dat je verantwoord kunt blijven sporten.

Lees meer...

Prijsuitreiking loterij Collegiaal tegen Kanker

Dinsdag 21 juni 2016 vond de prijsuitreiking plaats van de loterij van Collegiaal tegen Kanker bij de Pedaleur in Doetinchem. De opbrengst van de loterij bedroeg €7.300,- en komt ten goede aan KWF Kankerbestrijding.

Lees meer...

Trauma- en sportchirurg Van Thiel aan het roer van SportmedX

Met ingang van 1 april 2016 heeft  Tom van Thiel, trauma- en sportchirurg in het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) Winterswijk, zijn werkzaamheden voor de vakgroep Chirurgie beëindigd. Al in een eerder stadium koos Van Thiel ervoor SportmedX, dat in september 2013 als voortzetting van het chirurgisch sportspreekuur werd opgezet, verder in de markt te zetten.

Lees meer...

SportmedX breidt uit met vier nieuwe locaties

Met ingang van 21 december heeft SportmedX vier nieuwe vestigingen in Oost Nederland. Zo is er altijd een vestiging bij jou in de buurt.
Je kunt terecht in:

Lees meer...

Sportarts vanaf 1 januari in basisverzekering

Sporten is helemaal ‘in’. Meer dan 7,5 miljoen mensen in Nederland doen georganiseerd aan sport. Verder worden er nog ruim 6 miljoen mensen gerekend tot ‘bewegers’. De keerzijde daarvan is het aantal blessures. Dat is met 4,5 miljoen per jaar enorm groot.

Lees meer...
© 2016 SportmedX | Webdesign: HPU internet services